De Cleito EXO Coils van Aspire

De befaamde Cleito EXO Coils worden geproduceerd door een van de grootste vape hardware fabrikanten ter wereld, namelijk bij Aspire. De draad van deze coils wordt vervaardigd uit Clapton en wordt gecombineerd met Katoen. Deze coils zijn beschikbaar in volgende weerstand(en): 0.16Ω. Aspire heeft 5 coils voorzien per doosje van de Cleito EXO Coils. Dit artikel is TPD-conform in volgend(e) land(en): België, Nederland.

Deze Cleito EXO Coils van Aspire zijn beschikbaar in de volgende varianten:

  1. Single Clapton - 0,16 Ohm - Cotton

Met een focus op sterke partnerships en kwalitatieve producten worden Aspire producten in zeer veel landen verkocht. Bij Aspire is de hoogste prioriteit sinds de start in 2013 om vapers van creatieve en innovatieve producten te voorzien.

Elke coil heeft een gemiddelde levensduur van 2 à 3 weken. Hoe intensiever je je e-sigaret gebruikt en hoe zoeter de e-liquid, hoe sneller je de coil zal moeten vervangen. Wanneer een coil aan het einde van zijn leven zit, zal je merken dat de coil minder damp zal produceren en een minder goede smaakbeleving zal leveren. De Aspire Cleito EXO Coils wordt geproduceerd in China.

Product specificaties

Alles wat we van dit product weten

Certificaten en wetgeving
ECID
02068-16-00375
Algemene Informatie
Aantal in verpakking
5
Merk
Aspire
Brand Ownership
External
Parameters
Maximaal vermogen
100 watt
Coil Eigenschappen
Weerstand
0.16 ohm
Type spoel
Single
Type Wick
Katoen