De Og Kush van Medusa Performance

Dit is een Shake&Vape product en is nicotinevrij. D.m.v. een nicotine booster kan je makkelijk jouw eliquid eenvoudig op het gewenst nicotine gehalte brengen. Wanneer je een flesje van 50ml e-liquid mengt met een booster van 20mg/ml, zul je uiteindelijk 60ml e-liquid verkrijgen met een nicotinegehalte van ongeveer 3mg/ml.

Dit product bevat meerdere aroma's en kan omschreven worden als een blend. Dit top product van Medusa Performance heeft een VG/PG waarde van 70 30 vg pg. De smaak van de Og Kush zit in de klasse: Fris en fruitig. Dit product heeft een inhoud van 50ml en is zonder nicotine. Dit product wordt vervaardigd in Malaysia.

Medusa, ontstaan in 2004 en geboren op de bewolkte heuvel van Kuala Lumpur, heeft als kernconcept het mengen van kunst met wetenschap en dit concept wordt omarmt door iedere vaper. Het iconische logo, geïnspireerd op een legendarisch Grieks-mythisch wezen, staat voor uitmuntendheid en authenticiteit. Warme of koude klimaatculturen, casual of chique, ze hebben e-liquids voor iedereen.

Product specificaties

Alles wat we van dit product weten

Algemene Informatie
Merk
Medusa
Brand Ownership
External
Incentive Status
No Incentive
Eliquid/Aroma eigenschappen
Smaakcomplexiteit
Multi
Volume
50 milliliter
Type Flesje
Unicorn Flesje