De Willy'S Wonder van Medusa Neo Series

Dit product is nicotinevrij en behoort tot de klasse Shake&Vape. Elke shake&vape heeft ruimte vrijgelaten om nicotine toe te voegen. Het toevoegen van nicotine kan door middel van een booster, bijvoorbeeld van het merk BOLT. Door een booster van 20mg/ml toe te voegen bekom je een nicotinegehalte van ongeveer 3mg/ml.

Dit product bevat meerdere aroma's en kan omschreven worden als een blend. Dit product van Medusa Neo Series heeft een 70 30 vg pg ratio. De smaak van de Willy'S Wonder zit in de klasse: fruitig. Deze fruitige eliquid is ideaal voor mensen die houden van fruitsmaken. Dit product heeft een inhoud van 50ml en is nicotinevrij. Dit product wordt vervaardigd in Malaysia.

Medusa, ontstaan in 2004 en geboren op de bewolkte heuvel van Kuala Lumpur, heeft als kernconcept het mengen van kunst met wetenschap en dit concept wordt omarmt door iedere vaper. Het iconische logo, geïnspireerd op een legendarisch Grieks-mythisch wezen, staat voor uitmuntendheid en authenticiteit. Warme of koude klimaatculturen, casual of chique, ze hebben e-liquids voor iedereen.

Product specificaties

Alles wat we van dit product weten

Algemene Informatie
Merk
Medusa
Brand Ownership
External
Incentive Status
No Incentive
Eliquid/Aroma eigenschappen
Smaakcomplexiteit
Multi
Volume
50 milliliter
Type Flesje
Unicorn Flesje